Blog

9 legütősebb nyári termékünk

Siklós Barbara
2022.06.30 12:06
9 legütősebb nyári termékünk

Tiszta erőből itt van a nyár, és ezáltal már javában benne vagyunk a nyaralási szezonban is, de mint, ahogy a régi reklámszlogen is mondta, a „nyár még sokáig tarthat, sőt lesz jövőre is”. Tehát még nem késő beszerezni a nyár legütősebb strand kiegészítőit, amire feltétlenül szükséged lehet a vízparti pillanatokban. Megmutatjuk mi az a 9 eszköz, amit érdemes beszerezned és tuti sikered lesz!

 

 

Napszemüveg

A napszemüveg az a nyári kiegészítő, ami biztosan mindenkinek ott lapul a táskájában. Mindenki viseli nyáron, sőt nem csak nyáron, sokan télen, erős nappali fényben is felveszik. Remek kiegészítője nyári szettünknek, sosem megy ki a divatból. Ezenkívül nem csak egy trendi kiegészítő, de fontos védelem a szemünknek az UV sugárzás ellen. Segít megakadályozni vagy csökkenteni a hunyorgást, így a ráncok kialakulásának is hatékony ellenszere.

 

Szemüveg pánt

Nem is gondolnánk mennyire nagy szükségünk van egy szemüvegpántra, egészen addig, amíg bele nem esik kedvenc napszemüvegünk a vízbe. A hétköznapokban nem egy lényeges elem, de vízi sportoknál, pl. SUPozás közben „szemüveg-mentő” szolgálatot tesz. A strandbüfében is megkönnyíti életünket, a napszemüveg nem esik le a fejünkről és nem hagyjuk el véletlenül sem.

 

Mobiltelefon tok

Megnyugtató érzés, ha a pancsoláshoz, vízi sportokhoz magunkkal tudjuk vinni mobiltelefonunkat és nem kell a parton őrízetlenül hagynunk. Nem beszélve arról, ha pl. kajakozás közben szeretnénk megörökíteni magunkat és elküldeni selfie-nket a barátainknak. A mobiltelefon tokban, a nyakba akasztva, vízhatlan környezetben tárolható a mobiltelefon.

 

Matrac

Matrac A matrac nem a „must-have” kategóriába tartozó strandkellék, de amikor kipróbáljuk, akkor jövünk rá, milyen rossz, ha nincs és milyen jó, ha van. Kevés annál jobb vízparti élmény van, mikor a balatoni lágy hullámok által ringatva napozunk a matracon. Ráadásul leengedett állapotban kis helyen elfér, könnyű, gyorsan felfújható, így pillanatok alatt bevetésre kész.

 

Játékok a strandon

Nem mindenki tud egész nap tétlenül feküdni a strandon. Sokan egy idő után elunják magukat, szükségük van valamilyen fajta aktivitásra. Ekkor jön jól, ha van nálunk strandon használható játék. Pl. a strandlabda órákig felhőtlen szórakozást nyújt a vízben. A strand teniszütő a vízparton remek szórakozási lehetőség. A strandröplabda összehozza a csapatot a fürdőzés után, frizbivel pedig legjobban a vízben élvezet játszani, hiszen sérülésmentesen vetődhetünk a hullámok között.

 

Strandpárna

A strandtakarón egy idő után kényelmetlen és túl „lapos érzés” fekve olvasni. Ha egy strandpárnával megemeljük fejünket, máris könnyebben faljuk a sorokat. A délutáni sziesztához, a hűs fák árnyékában pedig nincs is pihentetőbb, mint az otthoni puha ágy kényelmét szimulálva, egy felfújható párnára lehajtani fejünket.

 

Strandszék

A strandszék szintén az a strandeszköz, ami nélkül van élet, de nagy mértékben növeli komfort érzetünket, ha keresztrejtvényüket nem a kemény földön, törökülésben görnyedve, hanem egy hordozható, kinyitható strandszéken fejtjük meg. A különbség magáért beszél.

 

Napernyő

Napernyő Nyáron a strandokon mindig sokan vannak. Az árnyékot nyújtó fák mennyisége azonban kevés és az árnyékos helyeket a korán érkezők elfoglalják. Egész nap a napon lenni nemcsak tikkasztó, de egészségtelen is. Ezért érdemes beszerezni egy napernyőt, hogy bárhol tudjunk magunknak saját, árnyékos részt teremteni, amikor már elegünk van a nap égető sugaraiból.

 

Legyező

A XVIII. században a hölgyek mindennapi outfitjének elengedhetetlen részét képezték a legyezők. Manapság inkább az a furcsa, ha valakinek van. Pedig milyen frissítő érzés, amikor a vízparti kánikulában friss nyári szellőt legyezünk magunkra. A strandlegyezők divatja visszatért, egyszerre hasznos és stílusos nyári kiegészítő.

 

Listánk természetesen csak útmutató, de bátran lehet szemezgetni belőle és összeállítani nyári szettünk számunkra legfontosabb darabjait. Ráadásul weboldalunkon minden egyes darab, különböző változatban is megtalálható.

 

Fotó: Arnel Hasanovic, Robson Hatsukami Morgan, Jakob Owens