Blog

Top 4 promóciós ajándék, aminek minden ügyfél örül

Siklós Barbara
2022.05.25 11:53
Top 4 promóciós ajándék, aminek minden ügyfél örül

Ha promóciós ajándékozásról van szó, fontos, hogy a szezonnak megfelelő, hasznos termékeket válasszunk. A nyári időszak rendkívüli lehetőség nyújt a promóciós termékek piacának, tengernyi fesztivál, strandolás és egyéb szabadtéri rendezvény teremt felületet a promóciós ajándékoknak. Csodálatos lehetőségek kínálkoznak a márkáknak, vállalkozásoknak, hogy népszerűsítsék szolgáltatásaikat és termékeiket. Fantáziánk szabadon szárnyalhat, a napsütés, a meleg, a nyaralás vonzza a különböző színes ajándéktárgyakat.

Szemezgettünk a joker termékekből.

 

 

 

  1. Színes baseball sapka

A baseball sapka azok közé a sapkák közé tartozik, amit nem feltétlenül hideg időben veszünk fel. Sőt! Tulajdonképpen a baseball sapka a hideg ellen nem igazán véd, viszont nagyon jó napellenző a szemeinknek és védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen. Árnyékban tartja szemünket és arcbőrünket egyaránt. A baseball sapka nemcsak, hogy hasznos ajándék, de divat kiegészítőként is rendkívüli, mivel különböző anyagokban és színekben is elérhető, és könnyen a ruházatunkhoz illeszthető.

 

  1. Hűtőtáska

A nyár minden porcikájában vonzza az embereket a szabadba. A nagy melegben a piknik és a strandolás is megkívánja a hűtőtáska jó szolgálatát, hogy italainkat, ételeinket hordozható, hűtött helyen tarthassuk. A különböző méretű és színvilágú hűtőtáska feldobja a kültéri szettünket és amíg mások a büfében állnak sorban, Te a napon ejtőzhetsz, ebéded karnyújtásnyira a hűtőtáskádban.

 

  1. Kulacs

Az elegendő napi folyadékbevitelt folyamatosan figyelni kell. A nyári melegben, legfőképpen hőségriadó idején szervezetünk folyadékigénye megnő, így elengedhetetlen, hogy folyamatosan pótoljuk. Mindig hasznos ajándék egy kulacs, amelyben magunkkal hordozhatjuk az éltető vizet. Rengeteg szín, és anyag közül válogathatunk, és márkánk szó szerint mindig ügyfelünk keze ügyében lesz.

 

  1. Kapucnis pulóver

A kapucnis pulóver nem feltétlenül a nyár központi terméke, ellenben nem is gondolnánk milyen jól tud jönni, ha van egy a szekrényünkben. Nyár vége felé már hűvösebbek lehetnek az esték, így jól esik felvenni egy melegebb réteget, ami nem feltétlenül kabát. A kapucnis pulóver előnye, hogy két legyet ütünk egy csapásra: nem csak a testünket, de a fejünket is védi, ha felvesszük a kapucnit.

 

  1. Strandtáska
Strandtáska Ha strandtáska, akkor legyen nagy, hogy minden elférjen benne: törülköző, napkrém, labda, a kedvenc könyvünk stb. És legyen színes, hogy öröm legyen vele végig vonulni a strandon. Szempontok, amiket kiválasztásnál érdemes szem előtt tartani: a strandtáska könnyű legyen, de ugyanakkor strapabíró anyagból készüljön. Termékeink között egyaránt fellehető vízálló és igazi nyári, tengeri hangulatot sugárzó, divatos juta strandtáska is.

 

  1. Strandtörülköző
Strandtörülköző A nyári meleg legjobb "ellenszere" a strandolás. A legalapvetőbb kellék ehhez egy strandtörülköző. Nincs is jobb felület márkád megjelenítéséhez, mint a strandtörülköző fekvő felülete. A megfelelő színeket kombinálva márkád logójával, egy divatos strandkellékkel lepheted meg ügyfeled, melyet szívesen terít majd ki a parton. Ha pedig olyan strandtörölközőre esik a választásod, amelyhez hordtáska is jár rögtön két reklámfelülettel is rendelkezel.

 

 

 

Fotó: Toni Cuenca