Blog

Bambusz promóciós ajándékok

Siklós Barbara
2022.04.04 10:37
Bambusz promóciós ajándékok

A fenntarthatóság és a környezettudatosság térnyerésével a műanyag érája szép lassan leáldozik.  2021. július 1-jétől már az egyszer használatos műanyag termékek forgalomba hozatala is tiltott lett. Helyette egyre nagyobb teret kap a bambusz. A pázsitfűfélék családjába tartozó, üreges felépítésű, kis súlyú, nagyon hajlékony növény, rugalmas szárának köszönhetően az élet szinte minden területén hasznosítható és növényi, azaz biológiailag lebomló. Jelenleg több, mint 5000-féle felhasználási módja ismert, többek között a promóciós ajándékok tárházában is jelen van.

 

 

Míg pár éve, ha kiejtettük azt a szót, hogy bambusz, egy egzotikus növény képe jelent meg lelki szemeink előtt, azóta már tányért, szívószálat, evőeszközöket, sőt még vattakorongot is készítenek belőle.

Bambusz az irodában

Az irodai eszközök, használati tárgyak piacán egy időben nagy divat volt a fa. Ezt a teret lassan kezdi átvenni a bambusz, hiszen minden, ami fából készül, bambuszból is készülhet. A bambusz nagy előnye a fával szemben az, hogy gyorsan nő, évente betakarítható anélkül, hogy az ültetvény kipusztulna és anyagában is hajlékonyabb.

Bambusz toll

A bambusz toll nemcsak, hogy tartós, de természetes megjelenése különlegessé teszi. Ráadásul anyagából adódóan környezetbarát (a bambusz biológiailag teljesen lebomlik), így az üzleti partnereink számára kézzel tapintható lesz környezettudatos filozófiánk.

Bambusz vonalzó

Felejtsük el a hagyományos műanyagból készült vonalzókat. A bambusz könnyű, ugyanakkor strapabíró.

 

Bambusz jegyzetfüzet

Bambusz jegyzetfüzet Növeld a jegyzetelés élményét, és hirdesd a fenntarthatóságot: ajándékozz bambuszból készült jegyzetfüzeteket. Kemény borítójának és hátoldalának köszönhetően búcsút inthetsz a „szamárfüles” lapoknak.

 

 

Bambusz a konyhában

A bambuszból készült konyhai tárgyak olcsók, és sok helyről beszerezhetők. Kínálatunkban is található bambusz vágódeszka, szívószál, de bögre is.

Bambusz bögre

A legtöbb ember szeret egy csésze forró kávét vagy teát inni a frissen vett pékárúja mellé. Mi lenne, ha ezt a finom italt nem egy eldobható csészéből, hanem egy fenntartható, a céged logójával díszített bögréből fogyasztaná el? A fenntarthatóság iránti elkötelezettséget nap, mint nap hirdetheted egy bambusz bögrével.

Bambusz vágódeszka

Bambusz vágódeszka A konyhai vágódeszka nagy igénybevételnek van kitéve használat közben, így fontos, hogy tartós legyen. A bambuszból készült vágódeszka, anyagának köszönhetően nemcsak strapabíró, de környezetbarát és különlegesen stílusos is.

 

Bambusz szívószál

A bambusz szívószál nagyszerű környezetbarát alternatívája a régi műanyag szívószálaknak. Újrafelhasználható, és egyszerűen 1:4 arányú ecet és víz keverékében forralva tisztítható.

 

A bambusz és a technikai kütyük

Nem is gondoltad volna, hogy a tech kütyük is készülhetnek fenntartható anyagokból? Íme a bizonyíték, hogy igen!

Bambusz töltő

Bambusz töltő Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli töltőről, az eredeti bambuszfa dizájn természetközeli stílust kölcsönöz a „hideg” műszaki eszköznek, összhangot teremtve így technológia és természet között.

 

 

Bambusz power bank

A power banket, másnéven mobiltöltőt ajándékozni az üzleti életben az egyik legnagyobb trend manapság. Egy másik nagy trend a bambusz termékek használata. Ez a két trend egyesül ezekben a divatos bambusz külső akkumulátorokban!

Bambusz hangszóró

Ha még erősebben szeretnéd hallatni a következő promóciód hangját, válassz környezetbarát hangszórót! Természetes hangzás egy természetes hangszóróból! Időtálló bambuszból.

 

 

Mindez persze csak egy töredéke annak, ami bambuszból készül, jelenleg több ezer bambusztermék van a piacon, és minden nap új lehetőségek jelennek meg. Így talán a kérdés az, hogy melyik terméket nem lehet bambuszból elkészíteni?

 

Fotó: PublicDomainPictures