Blog

Nőnapi ajándékötletek

Siklós Barbara
2022.03.07 16:32
Nőnapi ajándékötletek

A nőnap az az ünnep, amit szinte mindenki ünnepel és általában az ajándék egy csokor vagy pár szál virág. De mi van, ha idén valami másra vágyunk, valami ötletesebbel, kreatívabb ajándékkal szeretnénk meglepni női ismerőseinket, párunkat, lányunkat, testvérünket. Összegyűjtöttünk néhány maradandóbb, de legalábbis a virágtól eltérő ajándékot.

 

 

 

 

Nőnapi ajándék 1.: virágcsokor máshogy

De, ha szeretnénk a virágos témánál maradni, mégis formabontóbbat ajándékozni, jusson eszünkbe a Million Roses. A Million roses élő virágok vagy tartósított rózsa felhasználásával készít különböző formájú exkluzív megjelenésű rózsa boxokat. Az Örök rózsáik valóban rózsákból állnak, amit speciális eljárással tartósítanak, így élettartamuk akár 1-3 év közé is tehető. A boxok ugyan költségesebbek, mint egy átlagos csokor virág, de a látványát nagyon sokáig élvezhetjük.

 

Nőnapi ajándék 2.: fűszernövény

Ha még mindig nem tudunk elszakadni a növény-ajándék gondolatától, de már unjuk a virágcsokrot, lepjük meg hölgy ismerősünket nőnap alkalmából fűszernövénnyel. Egyszerre mutatós és hasznos ajándék. A Nertel növény szett egy olyan fűszernövény szett, ami 2 db cserépből, valamint petrezselyem és menta magokból áll. Plusz pont, hogy a cserepek biológiailag lebomlóak, így környezetünk is hálás lesz.

 

Nőnapi ajándék 3.: könyv az önszeretetről

Az önszeretet, az egyik legnagyobb ajándék, amit kaphatunk, és ajándékozhatunk másnak. Az Önbecsülés - Önszeretet, önkép, önbizalom című könyv, Christophe André és Francois Lelord íróktól pedig megadja a hölgyeknek az ehhez szükséges eszközöket. Csak az érezheti jól magát másokkal, aki jól érzi magát önmagával. Ehhez pedig megfelelő önbecsülésre van szükség, melynek megszerzésében segít ez a könyv. Teszteket és megoldásokat kínál, kérdez és válaszol, tanácsokat ad és óva int bizonyos baklövések elkövetésétől. Ha megfontoljuk a könyvben található javaslatokat, harmonikusabban élhetünk önmagunkkal és másokkal. Nem csak nőknek!

  

Nőnapi ajándék 4.: szálas tea

Nőnapi ajándékötlet

A tea mindig jót tesz a női léleknek. Télen melegen fogyasztva ad melegséget, nyáron pedig jeges változatban igazán frissítő érzést nyújt, de fogyasztása mindig egyfajta nyugtató hatással van ránk. Ha igazán minőségi teát szeretnénk ajándékozni, akkor tea szakértőktől a Spice Gardenben 150 féle tea közül válogathatunk. Ráadásul szép, dizájnos csomagolásban is kérhetjük.

A tea mellé kitűnő kiegészítő ajándék, egy szilikon és rozsdamentes acélból készült teatojás, a tetején szív alakú díszítéssel.

 

Nőnapi ajándék 5.: csokoládé

Ajándékozzunk boldogsághormont! A csokoládéval biztos örömre számíthatunk (hacsak nem egy erős fogyókúra közepébe toppanunk be az édességgel), ugyanis ez a finomság fenil-etilamint, az amfetaminokhoz hasonló vegyületet, tartalmaz, amit az agy akkor termel, amikor szerelmesek vagyunk. Hatására felgyorsul a pulzusunk, javul a hangulatunk.

DE ne akármilyen csokoládét ajándékozzunk. A Lindt svájci csokoládéi ugyanis nem csak ízlelőbimbóinknak szerez ünnepi hangulatot, de szemünknek is gyönyörködtető látvány. Ugyan Valentin napra készülnek a szív alakú fémdobozai, melyek lágyan olvadó Lindt LINDOR pralinéket rejtenek, de nőnapra is megállják helyüket!

 

napi ajándék 6.: szépségápolási termék

Nőnapi ajándékötlet

Minden nő szeret szépítkezni, majd este gyengéden, de alaposan eltávolítani a sminket és a szennyeződéseket az arcról.

Ebben a gyengéd ápolásban nyújt segítséget egy mutatós bambuszdobozban kapható, 20 db-os, bambuszrostból készült, többször felhasználható arctisztító párna szett, mely egy pamut hálós mosózsákot is tartalmaz. A bambusz fenntartható és környezetbarát erőforrás, így nemcsak a bőrt, de a környezetet is kíméli.