Blog

TOP 6 téli promóciós ajándék

Siklós Barbara
2022.01.13 15:54
TOP 6 téli promóciós ajándék

Megérkezett az igazi tél, mely nem csak új élmények, de új promóciós ajándék lehetőségek tárházát is megnyitja előttünk.

Összegyűjtöttünk egy listát a TOP 6 téli promóciós ajándékötletekből, melyek kifejezetten a téli időszakra, hidegebb időjárásra és téli tevékenységekre lettek kitalálva.

 

Téli promóciós ajándék 1. - Kesztyű érintőképernyőhöz 

Ez az egyedileg logózható kesztyű nemcsak melegen tartja a kezünket, de érintőképernyő-kompatibilis is. 3 ujján speciális borítással van ellátva, így ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó könnyedén kezelhesse okostelefonját vagy táblagépét anélkül, hogy levenné a kesztyűt. Ez a téli promóciós ajándék rendkívül hasznos hidegben, amikor hagyományos kesztyűben nehéz lehet kezelni a készüléket. Hasznos céges ajándék lehet alkalmazottai számára, vagy téli promóciós ajándék az ügyfeleknek.

 

Téli promóciós ajándék 2. – Téli sapka

Téli promóciós ajándék Egy téli sapka az a kiegészítő ruhadarab, amelyre mindenkinek szüksége van előbb-utóbb, a zord időjárástól függően. A Polyana kötött sapka több okból is nagy sikert fog aratni: egyszerre letisztult, divatos, nem mellesleg környezetbarát és unisex darab is. Ez a klasszikus fazonú sapka, 3 klasszikus színben az Impact AWARE™ termékcsalád tagja, mely víz megtakarításáról híres. Újrahasznosított fonalak keverékéből készült, melynek gyártása kevesebb energiát és vizet igényel, mint a standard fonalalaké. Pl. ennek a terméknek a megvásárlásával 5 liter víz megtakarításához járulunk hozzá (a hagyományos anyagok felhasználásával összehasonlítva).

 

Téli promóciós ajándék 3. – Téli sál

A sapka mellett a sál sem maradhat el. Nemcsak divatos téli kiegészítő, de remek promóciós felület is. És még a nyakunkat is melegen tartja. Válasszunk polár változatot, mely könnyű, ugyanakkor melegen tart, egyszerűen mosható és gyorsan szárad, valamint nem utolsó sorban széles logózási lehetőséget nyújt.

 

Téli promóciós ajándék 4. – Termosz

A termosz az használati tárgy, amit magunktól nem biztos, hogy megvennénk, viszont, amikor szükség van rá, milyen jó, hogy kaptunk ajándékba. Ideális promóciós ajándék télen, főleg síelés időszakban. Egy fárasztó sí-menet után milyen jó megállni, és inni egy korty meleg teát, forralt bort a termoszból, mely hosszú ideig melegen tartja italunkat.

A termosz ráadásul nem csak télen jön jól, nyáron is hasznos, ha nálunk van a nagy melegben és hidegen tartja hűtött italunkat.

 

Téli promóciós ajándék 5. – Kávésbögre

Téli promóciós ajándék A termosz mellé egy kávésbögre is dukál. Kevés jobb dolog van, mint egy csésze meleg kávé vagy tea egy hideg téli reggelen. Ajándékozzunk bögrét ügyfeleinknek, alkalmazottjainknak és legyünk jelen ebben az élményben, cégünk logójával ellátott bögrével. Kínálatunkban található üveg, porcelán, kerámia, fém, rozsdamentes acél, szilikon bögre is.

  

Téli promóciós ajándék 6 – Polár pulóver

A végére hagytuk a nagyágyút: a polár pulóvert cipzáras változatban. Ez az a ruhadarab, ami minden évszakban használható, de anyagából adódóan télen a legmegfelelőbb választás. Ezt a puha, bolyhos szövetet 1979-ben készítették először, hogy kiváltsák a gyapjút. És milyen jól tették, hiszen azóta népszerű szövet nemcsak a túrázok, de a hétköznapi ember életében is. Aláöltözetként (vékonyabb változatban), valamint középső rétegként is ideális. Széleskörű logózási lehetőségeket rejt magában.

  

 

Fotó: freestocks, Hamed Darzi, Alex Padurariu