Blog

Ötletes karácsonyi ajándékok gyerekeknek 5 000 Ft alatt

Siklós Barbara
2021.12.17 09:32
Ötletes karácsonyi ajándékok gyerekeknek 5 000 Ft alatt

Karácsonyi ajándékot találni gyerekeknek nem nehéz feladat. Ötletes karácsonyi ajándékot találni gyerekeknek szintén nem bonyolult. Viszont ötletes, de filléres ajándékot találni már nem olyan könnyű mutatvány. Mindannyian szeretnénk találó meglepetést szerezni szeretett gyerekeinknek, ugyanakkor a nagy karácsonyi költekezések mellett jó lenne, ha ezt viszonylag kis költségvetésből megoldhatnánk. A jó hír az, hogy ez egyáltalán nem lehetetlen!

Összeállítottuk egy listát 5 000 Ft alatti karácsonyi ajándékokból, amelyeket most ráadásul egy helyen, weboldalunkon mind megvásárolhatsz.

1. Karácsonyi takaró

Karácsonyi ajándék gyerekeknek Minden gyerek szeret bekuckózni hideg téli estéken a szobájában vagy a kanapén ülve. Beburkolódzni egy meleg takaró alá és onnan nézni a filmet, egy finom teát szürcsölgetve. De nem minden gyereknek van saját takarója! Lepjük meg csemeténket egy saját, karácsonyi hangulatú pihe-puha pléddel. Weboldalunkon található kisebb gyermekeknek ideális polár takarót, de a nagyobb lurkók sem maradnak ajándék nélkül. A Navidad karácsonyi takarót bátran ajándékozzuk nekik és még a felnőttek is meg fogják irigyelni.

 

 2. Társasjátékok karácsonyra

Karácsonyi ajándék gyerekeknek A társasjáték az a játék kategória, ami kortalan és nemtől független, bátran adható kisgyermektől kezdve az idősebb korosztályig mindenkinek. Sőt, ha egy valaki kapja a családban, tulajdonképpen ajándék minden tagjának, hiszen közösen ülnek majd le játszani. A weboldalunkon kapható Jenga-jellegű játéktól kezdve a dominón és a mikádón keresztül a Tic Tac Toe-ig, minden ajándék szép fadobozban érkezik. És ha áldozunk még az 5 000 Ft felett plusz 50 Ft-ot, kínálatunkban található olyan ajándék, mely 5 játékot is tartalmaz egy szettben.

 

3. Kreatív játékok karácsonyra

Karácsonyi ajándék gyerekeknek Karácsonykor van időnk lelassulni, nem kell rohanni, így arra is jut tér, hogy kreatívkodjunk gyermekeinkkel. Az alkotó tevékenység közben nemcsak a finommotorika, a kézügyesség és az esztétikai érzéke fejlődik kicsinknek, de nagyszerű alkalom ez a beszélgetésekre is, amikor „munka” közben megnyílik számunkra és mesél érzelmeiről, gondolatairól. Ha a kreatív karácsonyi játék a nyerő ajándék, nálunk található 16 különböző színű gyurma rudat tartalmazó modellező gyurma szette, kiszínezhető 4db puzzle csomag, 4 db filctollal, kiszínezhető bevásárlótáska, 5 db zsírkrétával.

 

 4. Benti sport játékok karácsonyra

Karácsonyi ajándék gyerekeknek Ha gyermeked él-hal a sportokért, de a hideg téli időben nincs lehetőség a kültéri játékra, akkor sem kell lemondania mozgásról. Sőt a fociról sem. Létezik egy beltéren használható „focilabda”, mely a légfoci nevet viseli. Szivacsos ütközés védelemmel van ellátva, amely megvédi a falakat és a bútorokat a sérülésektől, így nem kell attól félni, hogy kárt tesz a lakásban. Nagyszerűen működik bármilyen egyenletes felületen, így szőnyegen is. De ha picit lassabb sportra vágyik gyermekünk, kisebb erőkifejtéssel, több megfontolással, nem mindennapi ötlet a Pétanque. Ez ugyan eredetileg kültéri játék, de akár egy közepes szálhosszúságú szőnyegen könnyen kivitelezhető lakásban is.

 

 

 5. Ügyességi játékok karácsonyra

Karácsonyi ajándék gyerekeknek Ha gyermekünk szereti a gondolkodást igénylő játékokat, akkor az ő szívét ügyességi játékokkal tudjuk megdobogtatni. Ezek a játékok nemcsak az elmét, de a finommotorikát is fejlesztik és biztosak lehetünk abban, hogy csemeténk hosszú órákra el fog feledkezni a TV-ről és az egyéb technikai kütyükről, annyira beszippantja majd a fejtörést igénylő ajándék. A Genium ügyességi játék például rögtön 3 játékot kínál egyben, fa kivitelezésben. Ha szeretnénk további ügyességi játékot keresgélni, ezen az oldalon megtehetjük.