Blog

Karácsonyi ajándékötletek kollégáknak, alkalmazottaknak

Siklós Barbara
2021.12.15 08:44
Karácsonyi ajándékötletek kollégáknak, alkalmazottaknak

Munkatársaink, alkalmazottaink fontos szerepet töltenek be életünkben. Munkahelyünk, az ott eltöltött órák mennyisége alapján, a második otthonunk, így a velünk együtt ott dolgozókkal töltjük minden héten, évről-évre a legtöbb időt.

A kollégáinknak tervezett ajándékok fontosak, hiszen az ajándék milyenségén keresztül fejezhetjük ki megbecsülésünket, szívből jövő hálánkat a munkahelyen nyújtott teljesítményükért, együttműködésükért, adott esetben barátságukért. A legjobb ajándékok általában személyre szabottak, ötletesek, praktikusak, olyanok melyből kiderül, hogy jól ismerjük az ajándékozottat.

Egy jól megválasztott „munkatársi ajándék” erősítheti a munkakapcsolatot, fokozhatja az összetartás érzését, és egyszerűen boldoggá teheti kollégánkat.

Merüljünk el az alábbi, munkatársaknak szánt ajándékötletek listájában, hogy ráleljünk a legtalálóbb ajándékra!

 

  1. Apró hasznos ajándékokból összeállított karácsonyi „ünnepi szabadidő csomag”

Nem feltétlenül kell sokat költeni azért, hogy egy karácsonyi ajándék ötletes legyen. Tulajdonképpen mi magunk is összeállíthatjuk az Ajándékot (nagy betűvel) sok kis pici, praktikus figyelmességgel. Csak gondoljuk végig, mi okozna örömöt munkatársunknak a téli vakáció ideje alatt: egy meleg karácsonyi zokni, egy fenntartható téli sapka, - mellyel ráadásul 5 liter víz megtakarításához járulunk hozzá-, egy céges logóval díszített thermo bögre, egy csokoládé illatú gyertya, egy polár útitakaró. Mindezt csomagoljuk össze egy szép és megfelelő méretű dobozba és már készen is áll az ajándék.

  

  1. Vezeték nélküli töltővel ellátott napló
Karácsonyi ajándékötlet kollégának  Ez minden menedzser álma! Minden egy helyen! Kollégánknak nem kell többé azon aggódnia, hogy meeting közben lemerül a telefonja és nincs hol töltenie. Az Air A4-es portfólió vezeték nélküli töltővel van ellátva, ráadásul jegyzetfüzet, tolltartó, pendrive tartó is tartozik hozzá. Emblémázható, így a cég logójával még jobban emelhetjük az ajándék fényét.

  

  1. Öko karácsonyi csomag környezettudatos kollégáknak

Ez az egyedi karácsonyi ajándék környezetbarát termékekkel van megtöltve, amely kollégánkat le fogja nyűgözni, ráadásul segít csökkenteni az óceánban kerülő műanyag mennyiségét is. Szerezzünk be egy Impact AWARE™ RPET 190T hordtáskát, melynek gyártásához 3 műanyag palack (500ml) került újrahasznosításra, ezáltal 1.81 liter víz került megtakarításra. Töltsük meg a táskát olyan öko termékekkel, amelyeket hasznosítani tud a munkahelyeteken. Pl. ételhordó bambusz fedővel, ami újra és újra felhasználható, üveg sportkulacs bambusz kupakkal, újrahasználható rozsdamentes acél szívószál, fenntartható, növényi anyagból készült kávésbögre.

 

  1. Gyümölcs infúziós kulacs

Ez az egyszerű kulacs, gyümölcstartó egységgel képes a sima vizet és hideg italokat ízélménnyé varázsolni. Ráadásul az irodában ülve segít kollégánknak észben tartania és kiviteleznie a napi 2L folyadékbevitelt, mely igen fontos a felnőtt szervezet számára.

Mindennap kedvére ízesítheti majd italát a gyümölcstartó egységbe helyezett gyümölcsökkel.

 

  1. Cég logójával ellátott polár takaró
Karácsonyi ötlet kollégának A karácsonyi ünnepek alatt, amikor kint sötét és hideg van, jól esik egy puha, meleg takaró alá bebújni a kanapén, egy forró ital társaságában. A takaró sokoldalúságát élvezni fogja, hiszen ugyanolyan hasznos otthon a kanapén, mint kempingezés közben vagy egy nyári estén kint a teraszon.

  

  1. Fitnesz karácsonyi csomag

Ha munkatársunk életében nagy szerepet játszik a sport, az alábbi összeállítás dobozba vagy egy sporttáskába csomagolva nagy kedvence lesz. Gondoljuk végig, milyen testedzést végez rendszeresen és ahhoz, milyen hasznos és praktikus ajándéktárgyak társíthatóak. Segítségképpen összegyűjtöttünk néhány ötletet. Az ajándék „váza” és egyben csomagolóanyaga rögtön lehet egy sporttáska, melyet megtölthetünk egy menő sportkulaccsal, egy sporttörülközővel, protein szeletekkel, fitness szalag készlettel, gumikötél készlettel és minden olyan eszközzel, amit úgy gondolunk hasznos lehet  számára. A lehetőségek, szinte végtelenek és oldalunkon is további számos ötletet találhatunk.

 

A fenti csomagötletek szabadon kombinálhatóak és „tölthetőek” meg, továbbá szépségük, hogy akár egyénileg, de csoportosan összeállva is adhatóak, úgy, hogy akár mindenki beletesz egy általa kigondolt, a koncepcióhoz illő ajándéktárgyat.

 

Fotó: Eugene Zhyvchik