Blog

5 tuti ajándéktipp karácsonyra férfiaknak

Siklós Barbara
2021.12.06 16:23
5 tuti ajándéktipp karácsonyra férfiaknak

Ötletes karácsonyi ajándékot kitalálni nem egyszerű. Ötletes karácsonyi ajándékot kitalálni férfi ismerőseinknek, rokonainknak talán még nehezebb. De nem lehetetlen. Nagyon sok nem igazán kreatív, vagy túl „vicces” vagy nem jó minőségű tárgyakat hirdető ajándék webshop van az interneten, de kicsi az ötletes és hasznos választék. Segítünk az alábbi listával valami igazán jóval meglepni őket.

 

 

 

 

  1. Időjárás állomás
Karácsonyi ajándék férfiaknak Ha párod reggelente szeret az időjárás szerint készülni, felöltözni, hasznos ajándékötlet számára az időjárás állomás, ugyanis megtudhatja, hogy aznap és az elkövetkező napokban milyen időjárás várható. Az eszköz egy kültéri egység használatával megmutatja milyen idő van kint. A benti egység, maga az időjárás állomás, a benti hőmérsékletet, páratartalmat jelzi. Beállítható riasztás, ha a beállított hőfok alá megy a hőmérséklet, így felkészülhetünk a fagyokra. Modern, dizájnos változatban akár lakberendezési tárgyként is funkcionálhat és feldobhatja a szobát.

 

  1. Vezeték nélküli töltő
Karácsonyi ajándék férfiaknak Párod éjjeliszekrényén egy kábelrengeteg található? Itt az idő, hogy meglepd egy vezeték nélküli töltővel, mely úgy tölti fel a mobiltelefont, hogy közben nincs szükség vezetékre. Így már egy darab kábellel kevesebbel kell megküzdenünk, ugyanis vezetékre azért szükség van, amit a töltőállomáshoz csatlakoztatunk, de magát a készüléket nem kell összedugnunk semmivel. Ez a technológia a mágneses indukción alapszik, indukciós töltésnek is nevezik. Ehhez a folyamathoz elektromos áramra van szükség, amivel mágneses mező állítható elő, ami elektromos feszültséget generál, ez pedig képes vezeték nélkül tölteni az erre alkalmas telefonok akkumulátorát. Fontos tehát, hogy vásárlás előtt győződjünk meg arról, hogy ajándékozottunk telefonja alkalmas e vezeték nélküli töltésre.

  

  1. Softshell
Karácsonyi ajándék férfiaknak

Ha férfi ismerősöd, párod szeret kirándulni, túrázni, vagy csak egyszerűen sportosan, de nem rétegesen öltözködni, egy Softshell kabátnak bizonyára nagyon fog örülni.  Ugyanis ez a felső 3 az 1-ben, egyesíti a nedvességelvezető aláöltözetet, a polár felsőrészt és a szél és/vagy vízálló kabát egy ruházati cikkben

Száraz időben jól helyettesíti a téli kabátot, ugyanakkor könnyebb mozgást tesz lehetővé. A Softshell kabát vízlepergető, ezáltal megvéd a könnyű eső ellen, légáteresztő és kiengedi a nedvességet/izzadtságot, de bent tartja a meleget és megvéd a szél ellen is.

 

 Laptop hátizsák

Karácsonyi ajándék férfiaknak A laptop táskák tovább gondolt változata a laptop hátizsák. A városi férfi ember ma már gyakran biciklivel vagy elektromos rollerrel közlekedik, igy sokkal praktikusabb viselet a hátra rögzíteni a laptopot. Ráadásul az iratok és más fontos papírok, naplók is elférnek benne. Külsejét tekintve egyszerre sportos, ugyanakkor modern, letisztult dizájn, igy stílusos kiegészítője az irodai outfitnek.  Repülős út során pedig a hátulján lévő pánttal a gurulós bőrönd fogójára illeszthető. Talán az is elmondható, hogy a laptop hátizsák trendiségben lekörözi ősét, a sima vállra vethetős laptop táskát.

  

  1. Toll
Karácsonyi ajándék férfiaknak Azt gondolnánk, hogy a tollak érája leáldozott, pedig a toll még mindig az első számú promóciós ajándék. A toll az a használati tárgy, amely minden nap jelen van férfi ismerősünk, rokonunk táskájában vagy íróasztalán, egy fontos tárgyaláson, igy nem mindegy, hogy milyen a külleme, a minősége. Éppen ezért karácsonyra ajándékozzunk elegáns tollat, lehetőleg mutatós tokban, amit mindenhova magával vihet. Válasszunk kék tintájú változatot, hogy minden fontos aláírás ezzel a tollal valósuljon meg.