Blog

5 tuti ajándéktipp karácsonyra nőknek

Siklós Barbara
2021.12.02 09:55
5 tuti ajándéktipp karácsonyra nőknek

Ha felmérést készítenénk arról, hogy melyik a legtöbbet beírt téma a Google keresőben december hónap környékén, akkor a „karácsonyi ajándék” és a „mit vegyek karácsonyra ajándékba?” kifejezés és mondat kétségtelenül előkelő helyet foglalna el a statisztikában. A legtöbb embernek fejtörést okoz egy találó, kreatív ajándék kigondolása, majd beszerzése. Az alábbi listával adunk néhány ötletes és trendi tippet női karácsonyi ajándékokra, olcsóbb és kevésbé budget kategóriában is.

 

 

Utazó ajándékcsomag

Karácsonyi ajándéktipp nőknek A nők általában szeretik a több különböző termékből összeállított csomagokat, amelyek kozmetikumokból, delikátesz, szépségápolási cikkekből állnak. Válasszunk olyan összeállítást, amelynek tartalma hasznos és kényeztető egyszerre. Pl. Kulta utazós csomagunkban egy Kayla" RPET polár takaró, egy "Makalu" aranyszínű termosz, egy "Holonda" karácsonyfa dísz, egy "Floq" kézműves vajas keksz citrommal, és egy "Always Gourmet" csokoládés törökmogyoró üvegben" található. Ez a „doboz” egyszerre kényeztetés a testnek és a léleknek.

 

Feliratozott bevásárlótáska

Karácsonyi ajándéktipp nőknek Nagy fénykorát éli a sima pamutvászon bevásárlótáska. A jelenleg legdivatosabb szín a legegyszerűbb is egyben: a legtöbb márka natúr színben árulja logózott táskáit. Logó helyett, a karácsonyi ajándéknak szánt bevásárlótáskát tegyük egyedivé saját felirattal: ez lehet egy rövid idézet, egy mottó, egy mondat, amiről tudjuk, hogy az ajándékozottról árulkodik. És persze ne üresen adjuk át. Töltsük meg mindenféle földi jóval: édességgel, szépségápolási szerekkel, apró ötletes ajándékokkal.

  

Polyana kötött sapka

Karácsonyi ajándéktipp nőknek A Polyana kötött sapka két okból is nagy sikert fog aratni: egyszerre divatos és nem mellesleg környezetbarát is. Ez a klasszikus fazonú sapka, 3 klasszikus színben ugyanis az Impact AWARE™ termékcsalád tagja, mely a víz megtakarításáról híres. Újrahasznosított fonalak keverékéből készült, melynek gyártása kevesebb energiát és vizet igényel, mint a standard fonalalaké. Pl. ennek a terméknek a megvásárlásával 5 liter víz megtakarításához járulunk hozzá (a hagyományos anyagok felhasználásával összehasonlítva).

 

Bambusz fedeles palack

Karácsonyi ajándéktipp nőknek

A mindennapi, legalább 2L folyadékbevitel fontos a felnőtt szervezet számára.

Ha az irodában ülve nem szeretnénk elfelejteni, hogy vízhez juttassuk szervezetünket, a legcélravezetőbb megoldás, ha egy kulacsot töltünk meg vízzel és azt tesszük ki íróasztalunkra. Segítsünk ebben ajándékozottunknak! Ez a kiváló minőségű tritán ivópalack, - melynek teteje természetes bambuszból készült – különlegesen eleme lehet minden nő íróasztalának. Ráadásul mindenki kedvére ízesítheti italát a gyümölcstartó egységbe helyezett gyümölcsökkel, ami igazán mutatóssá varázsolja ezt a letisztult ivókulacsot.

 

Nőies hátizsák

Karácsonyi ajándéktipp nőknek Minden nő a szíve mélyén öko, de legalábbis jó érzéssel tölti el az, hogy ha a megvásárolt termék környezetbarát és újrahasznosítható anyagokból készült. Így biztos sikered lesz, ha karácsonyra női ismerősödet megleped egy Bobby Hero hátizsákkal. Ez a táska is az Impact AWARE™ termékcsalád tagja, így biztos lehetsz benne, hogy valóban újrahasznosított összetevőkből és kevés víz felhasználása gyártották: újrahasznosított műanyag palackból készült, így 13 liter vizet takarítottak meg összeállítása során. És ez még nem minden, ugyanis a hátizsák lopásbiztos megoldásokkal is el van látva: vágásbiztos kialakítás, rejtett cipzárak és zsebek. Maga az anyaga vízlepergető, így a benne szállított 13,3-es laptoppal vagy legfeljebb 12,9"-es tablettel a nedvességtől és a „zsebes” kezektől mentesen, biztonságosan lehet utazni. A formájáról sem feledkezzünk meg: letisztult vonalvezetése lehetővé teszi, hogy akár üzleties öltözethez, akár egy hétvégi könnyed kiránduláshoz jó választás legyen.

 

 

Fotó: Hert Niks