Blog

Válassz színes piknik kellékeket, céges csapatépítéseidhez!

Siklós Barbara
2021.09.29 16:08
Válassz színes piknik kellékeket, céges csapatépítéseidhez!

A piknik, mint kellemes szabadtéri program már a 17. század óta nagy népszerűségnek őrvend. Nem egy festő meg is örökítette ezt a pihentető elfoglaltságot. A piknik még ma is olyan nagy népszerűségnek örvenden, hogy „hozzávalóit” promóciós ajándéktárgyként is adhatjuk. De mi is az az alapfelszerelés, amit érdemes piknikhez magunkkal vinnünk? A teljesség igénye nélkül összeírtunk egy alaplistát, melynek elemei egyben jó logózási felületet is nyújtanak.

 

 

 

Piknik takaró

A jó alap megteremtése fontos az élet minden területén. És ha piknikezésről van szó, a jó alap egy pléd, amit leteríthetünk a földre és amire letelepedhetünk, azaz egy promóciós pikniktakaró. Vihetünk erre a célra sima polár takarót, mely dupla funkciót is betölthet, piknik takaróként a földön vagy melegítő takaróként hátunkra terítve is használhatjuk. Érdemes azonban a piknik takaró mellett döntenünk, mivel általában hordozható füllel rendelkezik, szállítása ezáltal egyszerűbb és az igazán profi piknik takarónak vízhatlan bevonattal van ellátva az alja, ami megakadályozza a nedvesség átjutását az anyagon. Így akár vizes fűre is letelepedhetünk.

 

Piknik kosár

Piknik kosár A másik elengedhetetlen piknik kellék a piknik kosár, hiszen enni-innivaló nélkül nincs piknik. Ennek persze nem feltétlenül kell kosárnak lennie, lehet ez egy sima hátizsák is, de a klasszikus piknik kosár kialakítása lehetővé teszi a stílusos megjelenést és a jó rendszerezést. A piknik hátizsákot kirándulásba beillesztett piknik programhoz célszerűbb választani, amikor az eszközöket hosszabb úton kell szállítanunk. A piknik kosár pedig akkor jó megoldás, ha nem kell messzire cipekednünk az autótól.

 

Hűtőtáska

A hordozható hűtő szintén elengedhetetlen kelléke a pikniknek. Nincs is rosszabb, mint a meleg üdítő egy nyári napon. A hűtőtáska órákon keresztül képes megőrzi az italok, ételek kellemesen hűs vagy akár jéghideg hőmérsékletét. Csakúgy, mint a piknik kosár esetében, választásnál itt is érdemes az alapján mérlegelni, hogy milyen hosszú távra tervezünk, meddig kell a táskát cipelnünk. Hűtőládát rövid távú cipekedésre javasolt vásárolni, amikor egyhelyben tartózkodsz. A hűtőtáska akkor jó választás, ha a piknikedet egy nagyobb kirándulás előzi meg. A hűtőtáskának ugyan általában kevesebb az űrtartalma, mint a hűtőládának, de sokkal könnyebben hordozható, ráadásul jelentősen olcsóbb, láda társához képest.

 

Edények, kulacsok

Piknik kulacs Evés-ivás nélkül nem igazi a piknik, ehhez pedig szükségünk van edényekre. A zero waste, azaz hulladékmentes, környezetvédő piknikhez használj tartós, újrahasznosítható, és nem eldobható eszközöket. Ha készen vásárolt, „berendezett” piknik kosarat viszel az útra, azok eleve már tartalmaznak edényeket, melyek újra és újra felhasználhatóak. Iváshoz vegyél egy kulacsot, így nem csak a piknikhez készült harapnivalókat viszed újra használható edénybe, hanem italodat is. Ráadásul újratölthető kulacsodat később más szabadidős tevékenységre is magaddal viheted, pl. futáshoz, kerékpározáshoz.

 

Munkatársaid és az emberek általában szeretik a minőséget és az olyan ajándékokat, amelyeket a mindennapi életben is használhatnak. Szeretik azokat az ajándékokat, melyeket jól végzett munkájukért kapnak attól a szervezettől, ahol dolgoznak. Büszkék a cégre, ahol dolgoznak, ahol értékelik teljesítményüket. Munkahelyük logójával ellátott piknik felszerelésüket is szívesen mutatják majd a nagyvilágnak.

 

Fotó: Evangelina Silina, Sue Hughes, Brittney Weng, Sq Lim