Blog

5 tipp hogyan használd fel a flip-flopot promóciós célra

Siklós Barbara
2021.09.07 13:22
5 tipp hogyan használd fel a flip-flopot promóciós célra

Unod már a szokásos promóciós ajándékokat a tollat, a bögrét, a pólót? Bár mindegyik hasznos ajándék, valóban meglehetősen szokványos és gyakran visszatérő termék, ha az ügyfél vagy az alkalmazottak megajándékozása a cél. A strandpapucs ezzel szemben rendhagyó, egyedi promóciós termék lehet, cégeknek, akár rendezvényre akár ingyenes ajándékként, sőt még esküvőre is. A hatás biztos siker, mivel nemcsak, hogy hasznos (papucsot mindenki hord), de „jópofa” és egyben kreatív, „végre valami más” ötlet.

Mutatunk 5 tippet, hogyan lehet promóciós célra felhasználni a flip-flopot!

 

  1. Szállodák, hotelek

 

Flip-flop, papucs  Valószínűleg kevés hotel gondolt még arra, hogy flip-flopot adjon ajándékba, pedig milyen nagyszerű promóciós cikk nagy összejövetelekhez, mint pl. konferenciákhoz, lányos bulikhoz. Állíts össze csomagajánlatokat, melynek része ajándékként a strandpapucs. A vendégek később is viselni fogják, így a szálloda márkája szem előtt lesz.
  1. Ruhaüzletek

Ajándékozz strandpapucsot egy bizonyos vásárlási összeg fölött, így ösztönzve a vevőket egy bizonyos márka vagy termék megvásárlására.  Az ügyfelek szeretik az ingyenes ajándékokat. Pl. fürdőruha eladás esetében remek promóciós ajándék, hiszen a legtöbb ember egész nyáron visel papucsot, így a flip-flopon szereplő márka egész nyár folyamán végig kíséri viselőjét, a márkaismertség egész nyár folyamán nő.

  1. Nyári csapatépítők

Bizonyított tény, hogy az egyen ruházati cikkek egy csapatépítő során, növelik a csapat összetartozás érzését. Egy nyári team buildingen pl. a Lupa tónál, strandhangulatban, a cég dolgozói szívesen lerúgják zárt cipőiket és alakulnak át önfeledten szórakozó motivált team building szereplőkké egy, a cégük logójával ellátott flip-flopban.

  1. Esküvő

Az esküvő szervezőinek talán az egyik legnagyobb fejtörést okozó pontja a teendő listában a szóróajándék kitalálása. Ötletes, ugyanakkor költséghatékony legyen, hiszen általában népes tömeget kell meglepni vele. És ki ne járt volna úgy esküvőn, hogy azt kívánta tánc közben, bárcsak más cipőt vett volna fel? A nők biztosan szinte minden alkalommal! Segítsünk a vendégeknek, hogy még jobban érezzék magukat, ledobhassák kényelmetlen cipőiket, belebújhassanak a megmentő flip-flopba és önfeledten élvezhessék az ünnepséget!

  1. Születésnapi partik

Nagy szülinapi bulit rendezel? Esetleg egy kerek évszámot vagy egy jelentős eseményt ünnepelsz? A strandpapucs nagyszerű „köszönöm, hogy eljöttél” ajándék, amire minden meghívott sokáig emlékezni fog. Felejthetetlen ajándék lesz pluszban, ha a flip-flopon szerepel az adott vendég neve és az esemény.

  1. Rendezvények gyerekeknek

 

Flip-flop, papucs Az iskolák általában az intézmény logójával ellátott pólókkal látják el tanulóikat. Egy házi sport vagy szabadidős rendezvényen egészítsd ki a ruházatot, az iskola logójával ellátott strandpapuccsal. A gyerekek büszkén fogják viselni az összeillő póló-papucs szettet.

Táborokban is jól jön, ha van egy váltó lábbeli a helyszínen. Ráadásul az egyen viselet növeli az összetartozás érzését és a gyerekek sokáig megőrzik a szép emlékeket, amikor később a papucsot előveszik. Sportcsapatok bevételét is lehet növelni a csapat nevével ellátott flip-flopok árusításával. A sapka és a póló mellé kínálj strandpapucsot is!

  

A strandpapucs rendkívüli ajándék akár céges akár egyéni ajándékként. Az emberek szeretik az emlékeket, és a papucsok segítik feleleveníteni az ajándékozottaknak, hogy kitől kapták és hol voltak, amikor kapták a flip-flopot kapták. Cégek esetében pedig sokáig fennmarad a márka ismertsége. Nyűgözd le üzleti partnereidet, vendégeidet egy perszonalizált strandpapuccsal, böngéssz flip-flop választékunkban!

 

 

Fotó: Kacey Nguyen, Gilles Seguin, Nick Page