Blog

Mészáros Balázs
2021.02.25 11:45
Egyedi ajándékcsomagok

GONDOSAN ÖSSZEÁLLÍTOTT, EGYEDI AJÁNDÉKDOBOZ PROMÓCIÓS ALKALMAKHOZ bármilyen célcsoportnak, bármekkora költségvetéssel, akármilyen alkalomra. Az egyediesített ajándékcsomag mindig jó alternatíva.

Mészáros Balázs
2021.02.25 11:10
Antibakteriális technológiával készült termékek

Antimikrobiális termékeinkben az Addmaster Biomaster technológiáját alkalmazzuk. Ez a termék anyagába beépítve 99,99%-os hatékonysággal meggátolja a baktériumok életben maradását a termék teljes élettartama során. Az ezüst ion technológián alapuló Biomaster a világon az egyik legelismertebb antimikrobiális adalékanyag. Biztonságos és hatásos a higiénikus környezetért.

Az impact termékcsalád a fenntarthatóság igaz nagykövete

A víz elengedhetetlen az élethez, a világon azonban 785 millió ember - minden kilencedik - nem jut hozzá. A közeljövő világméretű kockázata, előrejelzések szerint, a vízválság lesz. A globális éghajlat változás, a túlfogyasztás, a növekvő népesség következtében a vízhiány egyre fokozódik és lassan az egész világra kihat. 2025-re a világ népességének 50% -a vízhiánnyal nézhet szembe. Égető kérdéssé, illetve feladattá vált a vízzel való takarékoskodás.

Siklós Barbara
2021.02.15 09:46
6 szempont laptop táska választáshoz

Legyél digitális nomád, aki szeret mindig máshonnan dolgozni, akár irodában dolgozó vezető, aki hazaviszi a munkát vagy egyetemi tanuló vagy szimplán csak home office-ba szorult alkalmazott, a munkád, tanulmányaid a laptopodon vannak. A laptop „szépsége” pedig a hordozhatóságában rejlik, tehát szállítani kell egy táskában. De milyen legyen az a táska? Lehet ez egy sima, az adott laptop méretéhez közelítő táska? Milyen szempontoknak kell megfelelnie a laptop táskának?

Siklós Barbara
2021.02.15 09:13
Hogyan válasszunk fülhallgatót?

A technológiai csatornák és az okostelefonok területén végzett kutatásaikról híres Canalys piackutató cég jelentése szerint a tavalyi harmadik negyedévben a vezeték nélküli fej-, illetve fülhallgatók csúcsot döntöttek az eladásban.

A TWS fülhallgatók 183%-kal, a vezeték nélküli fülhallgató 6%-kal, míg a vezeték nélküli fejhallgatók eladása 22%-kal növekedett.

Siklós Barbara
2021.02.14 09:45
Aktivitásmérő óra kisokos

A XXI. században szerencsére egyre nagyobb teret nyer és egyre divatosabb a sportos, fitt életmód. Az elektronikai „kütyük” piaca sem volt rest és lecsapott az új piaci kategória lehetőségére: megteremtette a sportolás virtuális élményét növelő, motiváló erővel ható „karkötőket”. Létrejött az aktivitásmérő órák kategóriája.

Siklós Barbara
2020.11.11 12:16
Hogyan pakoljunk a bőröndünkbe?

 

A legtöbb utazó rémálma az utazás időpontjának közeledtével az a pillanat, amikor ... be kell pakolni a bőröndbe. Persze ez alól kivételt képeznek az egy-két napos üzleti útra indulók, ez a nyűg-érzés talán inkább a legalább egy hétre utazó nyaralókat érinti. Vajon miért? Mert a legtöbb esetben nem tudják hogyan pakoljanak a bőröndbe, úgy, hogy

  • semmi ne maradjon itthon
  • ne kelljen túlsúlyért fizetni
  • ne legyenek túlságosan gyűröttek a ruhák
  • minden beleférjen.

Ezért fontos, hogy el tudjuk sajátítani a “bőröndbe-pakolás” művészetét.

Az alábbi tippek - ha az esetleges túlsúlyra nem is mindig nyújtanak megoldást - segítenek a megfelelő utazó bőrönd kiválasztásában, és a „hogyan rendezkedjünk be a bőröndünkbe” kérdés megválaszolásában. Külön kitérünk a kézipoggyász és a feladott bőröndök pakolási módszereire is.

Siklós Barbara
2020.11.11 12:13
Bőröndvásárlási útmutató

 

Amikor bőrönvásárlásra adjuk a fejünket általában 3 kérdést kell megválaszolni magunknak: 

  • Keményfedeles vagy puhafedeles legyen?
  • Milyen méretű poggyászt keresünk?
  • Mekkora összeget szánunk rá?

A kemény vagy puhafedeles témát, már nagyvonalakban körbejártuk ebben az írásban.A költségvetés nagyon egyéni. De a méret igenis jól körvonalazható, így ebben az útmutatóban a méret kiválasztásában segítünk.

Siklós Barbara
2020.11.09 14:27
Samsonite bőrönd és társai

 

„Üdvözlöm Mr. Samsonite!” Ki ne emlékezne a kultikussá vált, de meglehetősen blőd amerikai filmből, a Dilibogyókból, a főhősre, Dumberre, aki felfegyverezve betoppan a jelenetbe és így szólítja meg a főgonoszt, akiről úgy véli a Samsonite aktatáska tulajdonosa.Persze ki az a „dilibogyó”, aki azt gondolja, hogy a Samsonite bőrönd, tulajdonosa nevét viseli! Hiszen még magát a márka megalkotóját sem így hívták!
3 stresszlabda ötlet: stresszlabda készítés házilag

Be kell látnunk, hogy életünk tempója gyorsabb, mint valaha és úgy tűnik csak egyre gyorsabb lesz. Elkerülhetetlenné vált, hogy néha stresszelünk.

Akár szülőként próbáljuk három kisgyermekkel átverekedni magunkat a reggeli káoszon, akár egy közlekedési dugó kellős közepén állunk, vagy üzletemberként áraszt el bennünket a végeláthatatlan munka, mindenképpen szükségünk van valamire, hogy levezessük a stresszt, egy stresszoldóra, hogy enyhítsük a feszültséget. A karkötők és fidget spinnerek után a itt vannak a stresszlabdák, amiket az emberek szívesen használnak a feszültség csökkentésére.

Valószínűleg mindenki ismeri az antistressz labda elvét - de vajon elgondolkodtunk e már azon, hogy mi is készíthetünk otthon saját kezűleg?


Próbáljuk elkészíteni otthon, házilag az alábbi stresszlabdák egyikét, hogy saját stresszoldó eszközünk tárhelyét bővítsük!

Siklós Barbara
2020.10.06 13:07
5 kreatív ötlet a stresszlabda használatára

Ki ne találkozott volna már stresszlabdával vagy másnevén antistressz labdával.

Talán pont van is egy a zsebünkben vagy az irodai asztalunkon, de legalábbis láttuk vígjátékokban, amint komikus szituációban használják irodai dolgozók a stresszoldásra.

Kutatások kimutatták, hogy a stresszlabda növelheti az érzelmi stabilitást és jelentős fizikai előnyökkel is járhat. Ennek tudatában legyen egy a munkahelyünkön és szerezzen be egyet ügyfelének, leendő ügyfele számára is, hogy segítsen javítani testi közérzetén.